Goud: € 70,02 gram, Zilver € 0,91 gram, Platinum € 31,19 gram

Retouren en herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Uitgezonderd om te retourneren zijn zaken of diensten gebonden aan schommelingen op de financiële markten. In dit geval alle producten in de edelmetaal categorie. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Wilt u een bestelling retour sturen, doorloop dan de volgende stappen:

  1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar info@david-coin.com of bel +31681285467
    Geef daarin aan dat u uw product(en) retour wenst te sturen. Indien u voldoet aan de termijn van 14 dagen geven wij akkoord.
  2. Stuur uw producten vervolgens direct retour. Voeg de volgende gegevens toe in uw pakket wat u retour zult sturen:

U kunt de envelop of het pakketje naar het volgende adres sturen:

David van Vugt
Transvaalstraat 5
3312 EX Dordrecht
Nederland

NB Retouren moeten goed verpakt worden verzonden. Retourportokosten worden hierbij niet vergoed.

3. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retour gezonden bestelling wordt uw aankoopbedrag overgemaakt op het opgegeven bankrekeningnummer.

 

Zoeken